MODNO OKO: Crocsice van s Kalelarge!

Objavljeno: 04.8.2013. u 09:17
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Na Z NET portalu nastavlja se vaša omiljena rubrika “Modno oko”.

Zadranke i Zadrani poznati su kao modni znalci, čije kombinacije ponekad iznenade i njih same.

Svaki tjedan stručno oko našeg novog suradnika, stručnog poznavatelja zadnjih modnih trendova, oštro će kritizirati, ali i uvijek rado pohvaliti svaku Vašu dobru kombinaciju.

Ovaj tjedan pala je i jedna petica, potrudite do idućeg puta da ih bude i više.

Budite na oprezu, nemojte se ponavljati u istim odjevnim predmetima, budite drukčiji (zato je potrebno samo malo truda) i sve redovito pratite na Z NET-u…

Pozdrav od vašeg najoštrijeg zadarskog oka – Modnog oka!

Slika br. 1:

Ležeran ljetni odabir. Pohvala za bijelu majicu bez rukava koju jednostavno morate imate u ormaru ovo ljeto, jer takav odjevni predmet dobro se uklapa u sve kombinacije i prigode. Za potpunu peticu nedostaje nakita, primjerice šarena narukvica.

Ocjena: 4.

Slika br. 2:

I odlazak u nabavku namirnica može biti modno osviješten. Jednobojna torbica dobro se uklopila u šarenu ljetnu haljinu.

Ocjena: 5.

Slika br. 3:

Iz iskustva većina vas zna da su crosice vrlo udobne za nošenje, ali ako je moguće ostavite ih ipak izvan Kalelarge. Koliko god simpatično izgledala ova djevojka, bolje bi joj odgovarale jednobojne ljetne japanke.

Ocjena: 2.

Slika br. 4:

Šeširi su odličan modni dodatak ako ga znate dobro ukomponirati. Pohvaljujemo safari odabir košulje i hlačica koje su ove sezone potpuni pogodak, ali opasku dajemo šeširu, bolje bi pristajao bijeli slamnati.

Slika br. 5:

Još jedne crocsice koje jednostavno ne idu na ovu simpatičnu kombinaciju. Ovdje pohvaljujemo slamnati šešir (slama neutralizira ultra ljubičasto zračenje) pa je stoga ovaj šešir dobra zaštita protiv vrućine.

Ocjena: 3.

Slika br 6:

S crnom bojom se ne možete ni ljeti pogriješiti. Lepršava haljinica, plus visoke platforme dobro figuriraju ovoj prešetačici na trgu. Za odličan potrebno je ovu kombinaciju razbiti nakitom. Narukvica bi odlučno pristajala.

Ocjena: 4.

Slika br. 7:

Pretpostavljamo da je ovaj gospodin krenuo na plažu. Rozi ručnik oko vrata ne odgovara ni stilski ni fizički, jer s njim može obrisati lice. Drugi put neki muževniji ručnik oko vrata gospodine, jer i odlazak na plivanje može i treba biti modno osviješten.

Ocjena 1.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 komentar za “MODNO OKO: Crocsice van s Kalelarge!”

  1. Aha, počeli smo opet. Jel može taj poznavatelj “modnih trendova” staviti
    koju svoju sličicu. Već vidim kakav je.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program