Tribina u KLOOZ-u: Volonterstvo među mladima

Objavljeno: 05.6.2013. u 17:09
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kao jedan od ciljeva kluba mladih KLOOZ je i poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici, a to najviše ostvaruje kroz poticanje volontiranja među mladima i organiziranjem volonterskih edukacija i radionica. Na tribini “Volonterstvo među mladima” raspravljat će se o tome što je volontiranje i zašto je ono bitno za mlade, što je europska volonterstva služba, zatim o zakonu o volonterstvu i novim izmjenama i dopunama tog zakona, o predrasudama vezanim uz volontiranje, općekorisnim ciljevima i dobrobiti volontiranja za pojedinca i za lokalnu zajednicu. Na tribini će gosti biti i sami mladi ljudi koji svojim bogatim volonterskim iskustvom mogu pružiti uzoran i pozitivan primjer volontiranja.

Tribina će se održati u četvrtak, 06. lipnja 2013. godine u klubu mladih KLOOZ s početkom u 19 sati, a gosti na tribini biti će:

- Nina Kurta, profesorica pedagogije i sociologije koja je volontirala u nekoliko projekata preko Europske volonterske službe u Španjolskoj

- Ivo Štrkljević, student ruskog i antroplogije i trenutni volonter u klubu mladih KLOOZ, volontirao je u Lizi za prevenciju ovisnosti u Splitu i u splitskom izviđačkom klubu i bio proglašen najboljim volonterom Hrvatske 2009.

- Jakov Vidov, voditelj novootvorenog zadarskog Volonterskog centra,

- Žozefina Žentil Barić, knjižničarka i koordinatorica za volonterski rad u Gradskoj knjižnici Zadar

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program