Klub mladih KLOOZ poziva Vas na okrugli stol “Kultura mladih u Zadru”

Objavljeno: 29.5.2013. u 11:07
Autor: , e-mail: marta.pintur@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Klub mladih KLOOZ poziv Vas na okrugli stol na temu ‘Kultura mladih u Zadru’ koji će se održati u ovaj petak 31.5. u 19 sati u prostorijama kluba.

Na okruglom stolu ‘Kultura mladih u Zadru’ raspravljati ćemo o pitanjima koliko su mladi aktivno uključeni u kulturni život grada, koji su problemi mladih ljudi koji se bave radom u kulturi, zatim o kulturnoj sceni i kulturnoj ponudi za mlade u gradu, usporedbi sa iskustvima u inozemstvu i o tome mogu li mladi mijenjati kulturnu sliku Zadra.

Gosti su:

Denica Aleksandrova, koja živi u Zadru već godinu dana, diplomirala je kazališnu kritiku u National academy of Arts, Sofija, Bugarska, radila je 4 godina kao novinarka – na televiziji, u novinama i za par web stranica. Pisala je najviše o kulturi, također i o socijalnim problemima.

Ivana Begović, prvostupnica hrvatskoga jezika i književnosti, apsolventica diplomskoga studija hrvatskoga jezika i književnosti na Sveučilištu u Zadru, članica glumačke klase Jasne Ančić pri HNK Zadar i članica ansambla Dragon teatra redateljice Maje Šimić. Valentina Mlađen, novinarka Zadarskog lista i članica udruge zadarskih pisaca ZaPis. Danijela Surać, predsjednica Savjeta mladih Zadarske županije i prof.psihologije

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program