Reno Sinovčić – vaš gradonačelnik!

Objavljeno: 27.4.2013. u 15:19
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Zadra, Reno Sinovčić, pod motom „Vaš gradonačelnik” ponovno je izišao među svoje sugrađane.

Iako su potpisi podrške Sinovčićevoj listi gotovo prikupljeni, briga o malom čovjeku ono je što Sinovčića motivira za korake naprijed.

Mnoštvo ljudi, potpisnika podrške tako se i danas okupilo na četiri lokacije u gradu ne bi li svoju potporu izrazili upravo Sinovčiću.

Političke su stranke u današnje vrijeme izgubile povjerenje građana, a Nezavisna lista Rena Sinovčića potvrđuje kako i Zadar i treba ljude koji nisu opterećeni politikom, ljude koji imaju rezultate na područjima u kojima djeluju i koji će u pravom smislu predstavljati sve građane Zadra i Zadarske županije.

Čini se kako prepoznaju to upravo oni kojima se Reno Sinovčić obraća.

A svojim budućim biračima obećaje boljitak u svim segmentima života, od otvaranja novih radnih mjesta, podizanju gospodarstva, obrazovanja, ulaganja u sport, osiguranja dostojnog života umirovljenicima i socijalno ugroženima.

Iako ona prava kampanja samo što nije zakucala na vrata, program je spreman s jasnim ciljem i porukom; došlo je vrijeme za nove ljude s novim idejama!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 komentara za “Reno Sinovčić – vaš gradonačelnik!”

  1. Svi mi želimo nešto duhovno i materijalno imati za sebe, ali ako to želiš pod svaku cijenu ne birajući sredstva da do toga dođeš, tada imaš samo iluziju.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Ako smo imalo mudri i poučeni splitskim cirkusom, znati ćemo tko i što nam treba.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program