Reno Sinovčić – vaš gradonačelnik!

Objavljeno: 27.4.2013. u 15:19
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Zadra, Reno Sinovčić, pod motom „Vaš gradonačelnik” ponovno je izišao među svoje sugrađane.

Iako su potpisi podrške Sinovčićevoj listi gotovo prikupljeni, briga o malom čovjeku ono je što Sinovčića motivira za korake naprijed.

Mnoštvo ljudi, potpisnika podrške tako se i danas okupilo na četiri lokacije u gradu ne bi li svoju potporu izrazili upravo Sinovčiću.

Političke su stranke u današnje vrijeme izgubile povjerenje građana, a Nezavisna lista Rena Sinovčića potvrđuje kako i Zadar i treba ljude koji nisu opterećeni politikom, ljude koji imaju rezultate na područjima u kojima djeluju i koji će u pravom smislu predstavljati sve građane Zadra i Zadarske županije.

Čini se kako prepoznaju to upravo oni kojima se Reno Sinovčić obraća.

A svojim budućim biračima obećaje boljitak u svim segmentima života, od otvaranja novih radnih mjesta, podizanju gospodarstva, obrazovanja, ulaganja u sport, osiguranja dostojnog života umirovljenicima i socijalno ugroženima.

Iako ona prava kampanja samo što nije zakucala na vrata, program je spreman s jasnim ciljem i porukom; došlo je vrijeme za nove ljude s novim idejama!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 komentara za “Reno Sinovčić – vaš gradonačelnik!”

  1. Svi mi želimo nešto duhovno i materijalno imati za sebe, ali ako to želiš pod svaku cijenu ne birajući sredstva da do toga dođeš, tada imaš samo iluziju.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Ako smo imalo mudri i poučeni splitskim cirkusom, znati ćemo tko i što nam treba.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program