ZADAR: Udruga CINAZ predstavila Info točku za mlade

Objavljeno: 13.11.2012. u 17:31
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ predstavila je danas na Narodnom trgu u Zadru prvu Info točku za mlade koju je pokrenula u suradnji sa Info Zonom iz Splita, Regionalnim Info Centrom.

Formiranje Info točke događalo se u sklopu velikog nacionalnog projekta „Empowerment toward equal opportunities“ kojeg provodi Info zona iz Splita u partnerstvu s udrugom Cinaz iz Zadra, Argonautom iz Murtera i udrugom Zvono iz Belišća, a koji je dio većeg europskog projekta „Grassroots Europe-for local wellbeing“ kojeg financira Open Society Institute iz Budimpešte, i u njemu sudjeluje 14 udruga s područja Slavonije i Dalmacije koje se žele baviti kvalitetnim informiranjem mladih. Cilj projekta je uvođenje i osnaživanje organizacija mladih/za mlade u proces organiziranog informiranja i savjetovanja mladih.

Udruga CINAZ putem INFO TOČKE ZA MLADE želi omogućiti mladima u Zadru da budu informirani o mogućnostima vezanim za njihovo obrazovanje, cjeloživotno učenje, stipendije, putovanja, zaposlenja, volontiranja i sl. Kao takve INFO TOČKE zamišljene su kao mjesto širenja svih važnih informacija za mlade.

Cilj lokalne akcije na Trgu je upoznati mlade sa mogućnošću korištenja Info točke u Udruzi CINAZ.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program