Sutra se slavi blagdan Svetog Krševana i Dan Grada Zadra

Volim te grade jedini moj

Objavljeno: 23.11.2011. u 11:31
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Povezano

  • Nema povezanih članaka

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Blagdan Svetog Krševana i Dan Grada Zadra, obilježavaju se sutra svečanim programom koji počinje budnicom Gradske glazbe u 8.30 sati. Nakon budnice slijedi polaganje vijenaca u 9 sati pred Središnji križ na Gradskom groblju i u 9.45 na Spomen obilježje na Narodnom trgu.

Dječji vrtić Radost će u 10 sati na Narodnom trgu održati pod nazivom Najljepši i Najdraži-jedini naš grad. Također u 10 sati u Gradskoj loži Zadar, održat će se radionice za djecu predškolske dobi, Udruge odgajatelja predškolske djece “Maraške”, a Društvo za športsku rekreaciju “Loptica”, u isto vrijeme će na Poljani Ivana Pavla II. održati program pod nazivom Volim te grade jedini moj. Od 10 do 22 sata biti će Otvorena vrata muzeja. U 12 sati  održat će se Svečana sjednica Gradskog vijeća u Hrvatskom Narodnom kazalištu Zadar na kojoj će se uručiti nagrade i grb Grada Zadra.

Nakon sjednice,  u 13 sati, Zadrani će imati priliku sudjelovati na gastronomskoj manifestaciji zadarskih ugostitelja i vinara “Zadarski pijat” na Kalelargi.

Osim bogatog jutarnjeg programa, ni popodne neće zaostajati po pripremljenim aktivnostima.

Već u 16 sati, održat će se odbojkaški turnir Zadar-Bibinje i predstavljanje monografije “Lopta u letu” u dvorani Višnjik,  u organizaciji Odbojkaškog saveza Zadarske županije.

Nakon turnira, u 17.30 sati, u Gradskoj loži će biti otvorenje izložbe dječjih radova, u organizaciji Udruge Maraške i Narodnog muzeja, a u isto vrijeme na Narodnom trgu, Plesna udruga Gesta će izvesti Plesni kolaž.

Svečana misa, predvođena Zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem, održat će se u 18 sati u katedrali Svete Stošije, a u 19 sati na Narodnom trgu, Zadrani će moći uživati u koncertu Zadarske grupe Forum.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program