U Zadru su 04. prosinca

Rozga i Bajaga turneju započinju u Splitu

Objavljeno: 02.11.2011. u 09:47
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Povezano

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Karlovačko Live – glazbena turneja u organizaciji omiljenog hrvatskog piva kreće i ove godine, a 4. prosinca dolazi u Zadar.

Zvijezde turneje su Jelena Rozga i Momčilo Bajagić Bajaga. Ovo dvoje glazbenika, najavljuju organizatori, zajedničkim će snagama osigurati savršenu prigodu za uživanje u lijepim trenucima s prijateljima uz Karlovačko pivo. Kao najavu turneje Jelena je na presici pjevala svoj novi hit “Razmažena“, a Bajaga je podsjetio okupljene zašto ga nazivaju jednom od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije kad je otpjevao svoj besmrtni hit iz 1985. “Ti se ljubiš (na tako dobar način)“.

Deveta po redu Karlovačko live turneja započet će 27. studenoga u Splitu (Spaladium Arena), a potom se nastavlja 4. prosinca u Zadru (Dvorana Krešimir Ćosić), zatim 9. prosinca u Varaždinu (Gradska sportska dvorana), 11. prosinca u Osijeku (NŠD Gradski vrt), 16. prosinca u Zagrebu (Arena), 18. prosinca u Rijeci (Dvorana Mladosti), 26. prosinca u Bjelovaru (Školsko športska dvorana), 27. prosinca u Karlovcu (Sportska dvorana), te završava koncertom u Puli 28. Prosinca (Dom sportova).

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (4 votes cast)
Rozga i Bajaga turneju započinju u Splitu, 1.0 out of 5 based on 4 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program