ZNET

TKO JE DARKO CAR?

Novi načelnik PU zadarske – obiteljski nasilnik s “neobičnim” prijateljstvima?!

Objavljeno: 28.2.2011. u 09:06
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Tomislav Karamarko (Foto: Ivan Katalinić)

Očekuju se neki odgovori od ministra Karamarka...

Sada je to već sasvim izvjesno, iako neočekivano. Zlatko Sokolar od sutra već najvjerojatnije više neće biti načelnik PU zadarske. Na njegovo mjesto ne dolazi nitko od “domaćeg kadra”, već izvjesni Darko Car.

Prema raspoloživom na Google-ovoj tražilici, u Zadar dolazi  kontroverzan čovjek koji je kao načelnik PU krapinsko-zagorske, pisao je o tome Večernji list, optužen za obiteljsko nasilje.

U kolovozu 2006. protiv njega je zaprimljena prijava o čemu je tada bilo obavješteno i više državnih institucija, između ostalog i centar za socijalnu skrb. Nasilje za koje se optuživalo Darka Cara i njegove supruge Vesne, događalo se prema pisanju Večernjaka pred njihovom tada dvogodišnjom djevojčicom.

Cara se dovodilo i u vezu sa Željkom Miketićem, nekadašnjim zagorskim financijerom i kamatarom kod kojega su na plaći bili navodno mnogi dužnosnici Krapinsko-zagorske županije. Zbog tog prijateljstva Darko Car smijenjen je navodno sa mjesta načelnika.

Koji je rezon u dovođenju takvog kadra u PU zadarsku, valjalo bi čuti od onoga tko je takav odabir i potpisao – ministra Karamarka. Njega očekujemo u toku dana.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

u srudanji s mojtv.hr - kompletan tv program