NAJSTARIJI ZANAT U NAS NA "VRHUNSKOJ" RAZINI

Elitna prostitucija u vili i hotelu na Boriku!?

Objavljeno: 11.12.2010. u 08:13
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Povezano

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Prostitucija u Zadru nije nepoznata pojava. Informacije do kojih je Z NET došao govore kako se u Zadru odvija – nikako ne ulična, već “elitna” prostitucija. Iz Policijske uprave zadarske potvrdili su nam da u Zadru prostitucije ima, te da se često provode manje akcije u cilju sprječavanja iste.

Neslužbeno, doznajemo da se prostitucija odvija na više lokacija u Zadru, navodno u luksuznoj vili na Boriku (točne informacije zadržavamo u tajnosti zbog vlasnika iste koji ne mora biti upućen u ono što se događa u njegovom objektu), a upućenima je poznato i to da je jedna od lokacija hotel u blizini te vile, odnosno u istoj zadarskoj četvrti, pa ne čudi što je ovog ljeta odjeknula akcija razotkrivanja lanca prostitucije u Zadru na skupim i luksuznim jahtama, te je Zadar prozvan “mekom elitne prostitucije”.

Tada je otkriveno, naime, kako strani poslovni ljudi debljih džepova atraktivnim djevojkama za vikend proveden u hotelskoj sobi ili na luksuznim jahtama plaćaju i do 4.000 eura. To su uglavnom mlade cure, studentice ili samohrane majke, koje svoje usluge nude u diskretnim oglasima.

Iz policije kažu kako je teško pratiti prostituciju koja se odvija na skupim i luksuznim mjestima poput hotela ili vila, te privatnim stanovima, no ističu kako je ista u puno manjem obimu nego negdje druge u Hrvatskoj.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.5/5 (2 votes cast)
Elitna prostitucija u vili i hotelu na Boriku!?, 1.5 out of 5 based on 2 ratings

3 komentara za “Elitna prostitucija u vili i hotelu na Boriku!?”

 1. Antonio Cash

  Lako je ovako objavljivati “vijesti”.
  Rekla baba Mara da ima negdje nešto, ali vam ne smijemo reći što i gdje.
  Znate, i ja sam sinoć vidio svemirski brod koji se spustio blizu moje kuće, u njemu su bili vanzemaljci koji su mahom ličili na Sanadera, ali ne smijem vam reći gdje stanujem jer će me inače ubiti.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Hehe. Al to ti je Znet. U istom članku pišu kako je Zd ‘meka elitne prostitucije’, odmah zatim da u Zd ima puno manje prostitucije nego negdje drugo u Hr. Bitan je naslov, pogotovo ‘elitno’. Novinari svršavaju na to.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Ta zgodba me spominja, da so vsi po vsem svetu

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program